wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Opinie o sklepie
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
Kontakt
  • ImperiumZabawek.plNasze sklepy:

    - WARSZAWA -
    ul. Myśliborska 85
    tel. 511 79 49 29
    Pon - Pt 9.00 - 19.00
    Sob 10.00 - 15.00

    - WARSZAWA -
    ul. Myśliborska 53
    tel. 504 212 282
    Pon - Pt 9.00 - 17.00
    Sob 10.00 - 14.00
  • E-mail:sklep@imperiumzabawek.pl
  • Telefon511 79 49 29
Opinia o produkcie
Jednym słowem po prostu super. Moi synkowie mają kilka samochodów Wadera. Zabawki są bardzo wytrzymałe. Najstarsze samochody maja 4 lata i nadal są w…
Ocena produktu 5/5
Producenci
Systemy płatności
  • eserivce
  • Dotpay

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 08-03-2019
Wszystko w najlepszym porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 10-01-2019
ŚMIECIARKA GIGANT FARMER - WADER 67015 EDYCJA LIMITOWANA (96,05+12,50zł) Towar zgodny z opisem, wysłany w ciągu 3 dni roboczych od wpłaty za pomocą Poczta Polska Pocztex48, dostarczony w ciągu 2 dni roboczych. Bezpiecznie zapakowany. Udany zakup, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 19-12-2018
Wszystko w porządku, bardzo sprawna obsługa. Podoba mi się że są dołączane gratisy(uwaga !!!! za jeden grosik !!!) do każdego zamówienia, co zwiększa atrakcyjność zakupów. Dobry parking, dogodna komunikacja, blisko przystanki autobusowe i tramwajowe. Znalazłam tam zabawki których nie było w innych hurtowniach a nawet u producenta w sklepie internetowym. bardzo polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 21-10-2018
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 15-10-2018
Jestem zadowolona z zakupów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 30-09-2018
towar jak zamówiony sprawnie i szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 25-09-2018
Gorąco polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 25-09-2018
Super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KATARZYNA
  • Data napisania recenzji: 24-09-2018
POLECAM....
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 10-09-2018
Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 09-09-2018
Produkty zgodne z opisem,ładne i dobre jakościowo.Szybka wysyłka Polecam☺️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 21-08-2018
Zabawki zamówione przeze mnie dotarły dość szybko _ w czwartek zamówione w poniedziałek były u mnie. Polecam sklep gdyż wszystko odbyło się bez problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 06-08-2018
Bardzo szybka realizacja zamówienia, do zakupionych przedmiotów nie mam zastrzeżeń. Polecam sprzedawcę i pewnie skorzystam jeszcze z oferty sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 16-07-2018
Udana transakcja !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 25-06-2018
Wszystko szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 24-06-2018
Wszystko było OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 18-06-2018
Jak najbardziej polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: bartek
  • Data napisania recenzji: 15-06-2018
Wszystko sprawnie towar zgodny z opisem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 04-06-2018
Wszystko OK, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 01-06-2018
Polecam, szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zdzisław
  • Data napisania recenzji: 01-06-2018
Towar zgodny z opisem. Dostawa błyskawiczna. Kontakt z zamawiającym wzorcowy. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicia
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
wszystko ok, szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 21-05-2018
Szybka i bezproblemowa transakcja, bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 21-05-2018
Bardzo fajnie zrobione zakupy i urocza, usmiechnięta Pani w sklepie pruszkowskim :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
wszystko przebiegło pomyślnie, dziękuje
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 11-05-2018
Wszystko OK! Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 01-05-2018
Jak zwykle ok!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Błażej
  • Data napisania recenzji: 29-04-2018
Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sophie
  • Data napisania recenzji: 25-04-2018
Pozytywne!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 24-04-2018
Dobra, miła obsługa, czas realizacji zamówienia z odbiorem osobistym 2 dni.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 18-04-2018
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Jestem zadowolona z zakupów w Państwa sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 16-04-2018
szybko sprawnie i rzetelnie wykonana usluga polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 11-04-2018
polecam. pewnie wrócę na kolejne zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 26-02-2018
Polecam. Zakupy udane, dzieci zadowolone :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 21-02-2018
Pecam sklep. Profesjonalna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Estera
  • Data napisania recenzji: 31-01-2018
Szybka wysylka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 26-01-2018
Ekspresowa przesyłka. W 100 % polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 23-01-2018
Profesjonalna i szybka obsługa klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita
  • Data napisania recenzji: 15-01-2018
Bardzo miło jest robić zakupy w takim sklepie, nie było żadnych problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 10-01-2018
Bardzo dobry kontakt i obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: IWONA
  • Data napisania recenzji: 05-01-2018
Duży wybór zabawek. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 02-01-2018
Odbierałem zakupione towary osobiście. Pomimo wielu osób w sklepie obsługa radziła sobie ze wszystkimi profesjonalnie. Pełna kultura osobista i profesjonalne podejście w kwestiach technicznych odnośnie zakupionych towarów. Serdecznie polecam.neritina.ne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: LUKASZ
  • Data napisania recenzji: 27-12-2017
Sklep godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena2,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena
  • Data napisania recenzji: 27-12-2017
Otrzymaliśmy towar uszkodzony. po otwarciu grubego kartonu w którym przyszedł towar nasza zabawka była uszkodzona :( Miało to miejsce pod choinką....ściślej Gwiazdor przyniósł uszkodzony bębenek :(
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 27-12-2017
Bardzo pomocna i sympatyczna obsługa. Dużo ciekawych zabawek do wyboru
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 24-12-2017
atrakcyjne ceny,bardzo szybka dostawa.Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 23-12-2017
Miła obsługa, sprawna realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny, produkty najlepszych firm. Szczerze polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 22-12-2017
Sprawnie i profesjonalnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Blog

A CO JEŚLI PADA ???

Mówi się, że nie ma złej pogody, aby wyjść z domu :] Wystarczy, że dobrze się ubierzemy i w każdym momencie możemy wyjść na dwór. To prawda, ale.. co jeśli za oknem naprawdę nie jest fajnie i zupełnie nie mamy ochoty wyjść?

Przeczytaj całość
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl