Zadzwoń do nas
(PN-PT 8.00-16.00)
ImperiumZabawek.pl
Szukaj
Panel klienta
wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Opinie o sklepie
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 26-02-2021
Krótki czas realizacji, produkty super, dokładnie zapakowane.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 13-09-2020
Wszystko szybko i solidnie,ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emka
  • Data napisania recenzji: 12-08-2020
Bardzo szybka dostawa .polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 13-07-2020
Wszystko bez zarzutu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: marigosh
  • Data napisania recenzji: 20-05-2020
Wzorowa transakcja!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 28-04-2020
Szybko miło I przyjemnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: anna semrau
  • Data napisania recenzji: 25-03-2020
Błyskawiczna dostawa, super polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 24-03-2020
Super szybka dostawa, towar zgodny z opisem i zdjęciem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ula N
  • Data napisania recenzji: 24-03-2020
Zdecydowanie polecam zaopatrzenie papiernicze w Państwa firmie! Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości produktu, prędkości realizacji zamówienia oraz bardzo uprzejmej obsługi. Zdecydowanie wrócę. Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: joanna
  • Data napisania recenzji: 13-03-2020
Polecam tego sprzedawcę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ADRIANA
  • Data napisania recenzji: 10-03-2020
Bardzo polecam zakupy w Imerium!!! Bardzo szybki kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy. Zabawka wysłana w ten sam dzień a w zasadzie w 2 godziny od wpłaty pieniążków na konto. Uratowali mi "życie" gdyż zabawka miała być prezentem na urodziny córki a inny sklep internetowy nawalił.Lalka piękna, dziecko mega szczęśliwe :) DZIĘKUJĘ WAM BARDZO !!!!!!!!! Będę częściej do Was zaglądać i polecać innym zakupy u Was. Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AGNIESZKA
  • Data napisania recenzji: 02-03-2020
Super, duży wybór świetnych zabawek . Szybka realizacje zamówienia. Towar zgodny z opisem Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 08-02-2020
Pilne zamówienie - czas realizacji - super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 06-02-2020
Wysyłka nastepnego dnia po zamówieniu, towar oryginalny, cena najniższą na allegro (zamówienie przez ten serwis). Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 09-01-2020
Błyskawicznie realizacja towar Super :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 25-12-2019
Wszystko przebiegi błyskawicznie mimo gorącego okresu przed świątecznego, POLECAM!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 05-05-2019
satysfakcjonujący czas dostawy. Jakość bez zarzutów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 08-03-2019
Wszystko w najlepszym porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 10-01-2019
ŚMIECIARKA GIGANT FARMER - WADER 67015 EDYCJA LIMITOWANA (96,05+12,50zł) Towar zgodny z opisem, wysłany w ciągu 3 dni roboczych od wpłaty za pomocą Poczta Polska Pocztex48, dostarczony w ciągu 2 dni roboczych. Bezpiecznie zapakowany. Udany zakup, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 19-12-2018
Wszystko w porządku, bardzo sprawna obsługa. Podoba mi się że są dołączane gratisy(uwaga !!!! za jeden grosik !!!) do każdego zamówienia, co zwiększa atrakcyjność zakupów. Dobry parking, dogodna komunikacja, blisko przystanki autobusowe i tramwajowe. Znalazłam tam zabawki których nie było w innych hurtowniach a nawet u producenta w sklepie internetowym. bardzo polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 21-10-2018
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 15-10-2018
Jestem zadowolona z zakupów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 30-09-2018
towar jak zamówiony sprawnie i szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 25-09-2018
Gorąco polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 25-09-2018
Super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KATARZYNA
  • Data napisania recenzji: 24-09-2018
POLECAM....
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 10-09-2018
Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 09-09-2018
Produkty zgodne z opisem,ładne i dobre jakościowo.Szybka wysyłka Polecam☺️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 21-08-2018
Zabawki zamówione przeze mnie dotarły dość szybko _ w czwartek zamówione w poniedziałek były u mnie. Polecam sklep gdyż wszystko odbyło się bez problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Opinie o nas