wyszukiwanie zaawansowane
1 » Opinie o sklepie2

Kategorie

Producenci

Kontakt

  • ImperiumZabawek.plNasze sklepy:

    - WARSZAWA -
    ul. Myśliborska 53
    tel. 504 212 282
    Pon - Pt 9.00 - 19.00
    Sob 10.00 - 14.00

    - PRUSZKÓW -
    al. Jerozolimskie 462
    tel. 511 79 49 29
    Pon - Pt 11.00 - 19.00
    Sob 10.00 - 15.00

  • E-mail:sklep@imperiumzabawek.pl
  • Telefon22 889 00 11

Opinia o produkcie

Jednym słowem po prostu super. Moi synkowie mają kilka samochodów Wadera. Zabawki są bardzo wytrzymałe. Najstarsze samochody maja 4 lata i nadal są w…
Ocena produktu 5/5

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Systemy płatności

  • eserivce
  • Dotpay
  • BGŻ
1 » Opinie o sklepie2

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 10-09-2018
Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 09-09-2018
Produkty zgodne z opisem,ładne i dobre jakościowo.Szybka wysyłka Polecam☺️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 21-08-2018
Zabawki zamówione przeze mnie dotarły dość szybko _ w czwartek zamówione w poniedziałek były u mnie. Polecam sklep gdyż wszystko odbyło się bez problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 06-08-2018
Bardzo szybka realizacja zamówienia, do zakupionych przedmiotów nie mam zastrzeżeń. Polecam sprzedawcę i pewnie skorzystam jeszcze z oferty sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 16-07-2018
Udana transakcja !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 25-06-2018
Wszystko szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 24-06-2018
Wszystko było OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 18-06-2018
Jak najbardziej polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: bartek
  • Data napisania recenzji: 15-06-2018
Wszystko sprawnie towar zgodny z opisem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 04-06-2018
Wszystko OK, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 01-06-2018
Polecam, szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zdzisław
  • Data napisania recenzji: 01-06-2018
Towar zgodny z opisem. Dostawa błyskawiczna. Kontakt z zamawiającym wzorcowy. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicia
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
wszystko ok, szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 21-05-2018
Szybka i bezproblemowa transakcja, bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 21-05-2018
Bardzo fajnie zrobione zakupy i urocza, usmiechnięta Pani w sklepie pruszkowskim :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
wszystko przebiegło pomyślnie, dziękuje
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 11-05-2018
Wszystko OK! Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 01-05-2018
Jak zwykle ok!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Błażej
  • Data napisania recenzji: 29-04-2018
Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sophie
  • Data napisania recenzji: 25-04-2018
Pozytywne!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 24-04-2018
Dobra, miła obsługa, czas realizacji zamówienia z odbiorem osobistym 2 dni.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 18-04-2018
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Jestem zadowolona z zakupów w Państwa sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 16-04-2018
szybko sprawnie i rzetelnie wykonana usluga polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 11-04-2018
polecam. pewnie wrócę na kolejne zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 26-02-2018
Polecam. Zakupy udane, dzieci zadowolone :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 21-02-2018
Pecam sklep. Profesjonalna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Estera
  • Data napisania recenzji: 31-01-2018
Szybka wysylka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 26-01-2018
Ekspresowa przesyłka. W 100 % polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 23-01-2018
Profesjonalna i szybka obsługa klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita
  • Data napisania recenzji: 15-01-2018
Bardzo miło jest robić zakupy w takim sklepie, nie było żadnych problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 10-01-2018
Bardzo dobry kontakt i obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: IWONA
  • Data napisania recenzji: 05-01-2018
Duży wybór zabawek. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 02-01-2018
Odbierałem zakupione towary osobiście. Pomimo wielu osób w sklepie obsługa radziła sobie ze wszystkimi profesjonalnie. Pełna kultura osobista i profesjonalne podejście w kwestiach technicznych odnośnie zakupionych towarów. Serdecznie polecam.neritina.ne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: LUKASZ
  • Data napisania recenzji: 27-12-2017
Sklep godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena2,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena
  • Data napisania recenzji: 27-12-2017
Otrzymaliśmy towar uszkodzony. po otwarciu grubego kartonu w którym przyszedł towar nasza zabawka była uszkodzona :( Miało to miejsce pod choinką....ściślej Gwiazdor przyniósł uszkodzony bębenek :(
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 27-12-2017
Bardzo pomocna i sympatyczna obsługa. Dużo ciekawych zabawek do wyboru
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 24-12-2017
atrakcyjne ceny,bardzo szybka dostawa.Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 23-12-2017
Miła obsługa, sprawna realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny, produkty najlepszych firm. Szczerze polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 22-12-2017
Sprawnie i profesjonalnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 21-12-2017
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa. polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 21-12-2017
Zachęcam do zakupów, szybka realizacja zamówienia, atrakcyjne ceny. Polecam! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BARBARA
  • Data napisania recenzji: 20-12-2017
super szybko i profesjonalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 20-12-2017
zamówiony towar został dostarczony w bardzo szybkim terminie, pomimo okresu przedświątecznego,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 17-12-2017
Brał zastrzeżeń.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej
  • Data napisania recenzji: 16-12-2017
Dobry kontakt mailowy, błyskawiczna wysyłka i towar jak w opisie. Zdecydowanie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARTA
  • Data napisania recenzji: 16-12-2017
polecam sklep oraz kuriera gls, bardzo dobra obsługa klienta, szybka dostawa, wesołych świąt:) na pewni wrócę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 16-12-2017
Wysyłka mega szybka! Wszystko sprawnie i na czas. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 13-12-2017
Szybko i sprawnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 13-12-2017
Wszystko ok.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Blog

BAWIĆ SIĘ JEST RZECZĄ LUDZKĄ?

Zabawa to aktywność sięgająca najgłębszych początków ludzkości. Z antropologicznego punktu widzenia nie istnieje społeczność (kultura, cywilizacja), której członkowie nie znaliby zabawy. Zabawa to nie tylko rozrywka to przede wszystkim rozwój i edukacja. Treść zabaw  jest ściśle związana z otaczającą rzeczywistością.
Przeczytaj całość

Nie ma głupich pytań??? Zamień głupie pytania w mądre polecenia!

Dzieci, jako młode osobniki, dopiero co poznające świat, obok naukowców i dziennikarzy, są autorami największej liczby pytań. Dzieci wciąż pytają i pytają... Dorośli zmęczeni ciągłymi "a po  co?", a dlaczego?"  skłonni są nazwać te pytania głupimi bo dotyczą (w ich mniemaniu) błahych lub oczywistych kwestii lub zadawane są po raz kolejny. Ale to dorośli zadają dzieciom głupie pytania - pytania retoryczne.
Przeczytaj całość

TOY HISTORY - jak to się stało, że kamień i patyk przeistoczył się w skomplikowaną zabawkę?

Zabawki były i są ściśle związane z rzeczywistością otaczającą dziecko. Dzieci od najmłodszych lat,  podpatrując dorosłych,  aranżują zabawy naśladowcze, odtwarzają sytuacje znane im z życia codziennego, a co za tym idzie potrzebują charakterystycznych przedmiotów (figurek zwierząt, pojazdów, drobnych narzędzi, przebrań itp.). Stąd zabawy w lekarza, sklep, strażaka, gotowanie, sprzątanie, zabawa w ogrodnika, zamiłowanie do pojazdów typu traktor, autobus, ambulans czy wyścigówka.
Przeczytaj całość
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Opinie o sklepie